valentinovo srca

U subotu 11. veljače 2012. godine članovi KUD-a LIPA organizirali su zabavu povodom Valentinova, Dana zaljubljenih. Bilo je nekoliko tradicionalnih zabava po kojima su Lipovljani bili prepoznatljivi a to su Silvestrovo – doček Nove godine, Masken bal, Dan žena, Praznik rada, tijekom jeseni završetak poslova u polju. Danas su zabave rijetkost.
Zahvaljujući entuzijastima kao što su članovi KUD-a LIPA, u Lipovljanima je uspješno organizirana zabava. U subotu su Lipovljani bili obavijeni debelim zimskim pokrivačem. 

Zahvaljujemo Općini Lipovljani koja nam je osigurala topao prostor, te organizirala zimsku službu, Komunalno poduzeće LIPKOM. Prilazi oko zgrade bili su očišćeni te je 120 posjetitelja i 40 članova Lipe bez problema prišlo zgradi.

Goste je zabavljao glazbeni sastav Old Timeri. O hrani i okrepi brinuli su se članovi KUD-a Lipa.

Organizirana je bogata tombola, zatim pokloni najstarijem i najmlađem bračnom paru, rođendanski pokloni te licitacija stolića i stolica. Prilikom organizacije zabave poslali smo niz raznih mailova za dodjelu tombola. MM Vukelič iz Brestače se odazvao, poklonili su nam prekrasan stolić sa stolicama. Nakon licitacije stolić je prodan za 502 kune. Hvala Drvnoj industriji Vukelić iz Brestače.

Najstariji bračni par bili su Zdenka i Jani Ibriks – Zdenka je ujedno slavila i rođendan. Najmlađi bračni par bili su Marijana i Goran Musij, dok je Željko Goršek slavio rođendan.