Kulturno umjetničko društvo LIPA iz Lipovljana tijekom godine ostvari oko trideset raznih nastupa diljem lijepe naše i šire.

U subotu 30. srpnja 2011. u ranim jutarnjim satima članovi starije i tamburaške skupine otputovali su u Bibinje u uzvratni posjet KUD-u Ivan Goran Kovačić s namjerom odraditi još jedan prekrasan nastup kojim će ponovo predstaviti općinu Lipovljani. Večeri folklora osim članova KUD-a LIPA nazočili su članovi KUD-a Bokolje iz Dobropoljane, KUD Gradina iz Polače, KUD Poculica iz Letovanića, KUD Maslina iz Turnja i naravno domaćini KUD Veseli Bibinjci. Sudionici su program započeli svečanim mimohodom. Tijekom cijelog mimohoda grupe su pratili brojni turisti koji su se te večeri našli u Bibinjama.

Članovi KUD-a Lipa predstavili su se novom koreografijom pod nazivom Lipovljansko kolo i slovačkim plesom Šariš polka. Obje koreografije su prekrasno izvedene, a publika je posebno prihvatila atraktivnu i dobro izvedenu Šariš polku (slovački ples). Koreografije za oba plesa postavio je stručni voditelj Tihomir Krmek. Pratnja tamburaška skupina voditelj profesor glazbe Franjo Rodić.

Članovi KUD-a Lipa četvrtu godinu za redom gostuju u Zadarskoj županiji a svaki nastup ostavlja nam poseban dojam, sklapaju se nova prijateljstva, dogovori za zajedničke nastupe, bratimljenja i putovanja.

Nekoliko fotografija sa putovanja u Bibinje.