U subotu 17. prosinca 2011. godine u Društvenom domu u Lipovljanima s početkom u 19 sati održan je Božićni koncert u organizaciji Mješovitog pjevačkog zbora Lira Lipovljani.

U Božićnom koncertu sudjelovali su članovi Kulturno umjetničkog društva LipaLipovljani, Mješoviti pjevački zbor Lira Lipovljani, Pjevačka skupina Češke besede Lipovljani, Matica slovačka Lipovljani, Pjevačka skupina KPDU Karpati Lipovljani i Udruga mladih Lipovljani.

Božićni koncert svečano su otvorili članovi folklorne i tamburaške skupine KUD-a Lipa pjesmom Dobar večer dobri ljudi. Nakon pozdravnog dijela i obraćanja javnosti načelnika općine Lipovljani gospodina Marija Ribara, Božićni koncert nastavljen je u svečanom tonu. Starijoj i tamburaškoj skupini KUD-a Lipa pridružili su se članovi mlađe skupine te su svi zajedno izveli pjesme Sunašce tone i Zvjezdari.

Pri završetku koncerta javnosti se obratio grkokatolički svečenik zaželivši svima sretan Božić i Novu godinu. Posebna slika bila je na kraju kada su svi sudionici koncerta izveli zajedničku pjesmu Radujte se narodi.